Во хотелот секојдневно работи ресторан со капацитет до 100 гости во кој Ви се нудат интернационални и домашни специјалитети зачинети со пријатен амбиент и добра услуга а за сите Ваши веселби и свадби хотелот располага со сала за свечености со капацитет до 360 гости.

  P 20140510 191112 NT Koktel1 33519443 27363921

За да биде Вашиот настан уште посовршен, тука е и нашата кетеринг служба со најдобрите национални и интернационални специјалитети, исто така имаме летна тераса , езерца со летниковици и играчки за деца.