Одморете се кај нас

Хотел Хармонија е вистинското место за одличен одмор и сеќавања кои ќе ве исполнат.

Се наоѓаме на прекрасна локација паралелно со автопатот Е-75 на само 2,5 км од центарот на Куманово и 8 км од Граничниот премин Табановце, избегнете ги гужвите низ градот и побарајте ја нашата локација. Во близина се наоѓаат Спомен костурница, Опсерваторија Кокино, Црква Свети Ѓорѓи и Меѓународен Аеродром Скопје.

Хотел со 3 звезди, 35 комфорно уредени соби, сопстевен обезбеден паркинг,

Heineken Бар

Ресторан

Ресторан - брвнара

Конференциска сала

Престојувајте кај нас

Искуство и престој кое не се заборава.

Хотел Хармонија ви овозможува пријатно сместување и понуда на повеќе капацитети како што се врвен ресторан со вкусна храна, летна бавча, Heineken Bar за забава, ресторан-брвнара како и конференциска сала за вашите бизнис потреби.

Сместување

Хотел Хармонија располага со 4 - двокреветни соби, 30 - трокреветни соби и 2 апартмани за 4 и 5 гости. Сместувачките капацитети ги задоволуваат сите хотелиерски стандарди и потреби на гостите.

Нарачка и достава на храна

Нашиот ресторан секојдневно изработува уникатно мени на храна за достава. Имаме богата и разновидна понуда која секој ден се менува, и ви овозможуваме да ужувате во различен вкус секој ден.

Јавете се и нарачајте на +389 77 987 798

Каде се наоѓаме

Хотел Хармонија

Ул. 1 бр. 179Долно Којнаре, 1300, КумановоСеверна Македонија
kontakt@hotelharmonija.mk
+389 31 416 383+389 31 525 555+389 77 987 798