Адреса

Ул. 1 бр. 179
Долно Којнаре, 1300, Куманово
Северна Македонија

Контакт

+389 31 416 383
+389 31 525 555
+389 77 987 798
kontakt@hotelharmonija.mk

Пишете ни

За сите информации, ве молиме контактирајте не со пополнување на контакт формата.